Gilbert, Arizona!

Dette er da det 3. av 3 innlegg som jeg hadde i planene om å skrive etter at jeg fikk vertsfamilie slik at det ikke bare ble ett laangt innlegg. De tre var da: 1. Vertsfamilien, 2. Skolen og 3. Stedet.

Byen jeg skal bo i heter Gilbert. Det er over 200.000 innbyggere i denne byen, noe som tilsvarer 4 ganger så mye som i Sandnes og dobbelt så mye som i Stavanger! Tror jeg… Geografi er ikke mitt sterkeste fag… Greit, dette hadde ikke noe med Geografi å gjøre, det var matte.. Samma det! Gilbert ligger omtrent 30 minutter fra Arizonas hovedstad; Phoenix. Just for your information så ligger det en Victoria’s Secret butikk bare 7 minutter unna meg! Og i storybyen Phoenix ligger det hele 4 VS butikker! OMG! 😀

– Dette er skolebussen jeg skal ta til skolen hver dag! : ) We ridin’ American style! –

Når jeg Googler Gilbert så kommer det ikke opp noe særlig med bilder, så derfor er jeg så smart at jeg Google Mapser Gilbert! Det viser seg at nok en av mine drømmer har gått i oppfyllelse: Nemlig å bo i slike typiske Amerikanske gater. De flate med hus på tvers av hverandre der alle har inngang mot hverandre, hvis dere skjønner hva jeg mener. Noe ala Wisteria Lane (Frustrerte Fruer) gater!

– Miin gate! – 

Her er en oversikt over temperaturen i Gilbert. Når jeg kommer (Begynnelsen av August) ligger temperaturen på rundt 40 grader! Dette kommer til å bli et varmt opphold! Jeg kan komme til å feire jul i over 20 grader… Wiho hehe 🙂

Den mørkelilla streken er den laveste gjennomsnittstemperaturen i den gjeldende måneden, men den lyselilla er den høyeste.
iih! Dette kommer til å bli awesome!

Gilbert har blitt ranket til å være den 36.beste plassen å bo i hele USA, og den 24. tryggeste plassen å bo! Etter hva jeg har forstått så er det veldig normalt med hunder i denne byen. Jeg har i alle fall fått med meg at Gilbert har USA sin beste hundepark – Gilbert’s Cosmo Dog Park…

– Gilbert’s Cosmo Dog Park –

Jeg slenger bare med et bilde av Phoenix med det samme. Phoenix ligger ca 30 minutter fra Gilbert. Phoenix er den største byen- og hovedstaten i Arizona!

– Phoenix –

Haha, jk! Her har jeg det morsomt! Men nei, her kommer Phoenix:

Jeg glemte forresten å si en ting: Jeg skal kanskje treffe vertsforeldrene mine i påskeferien i år!! Jeg skal til LA for å besøke broren min, så da skulle de komme opp der hvis de fikk tid! Skriver mer om dette senere.

<a href=»http://www.bloglovin.com/blog/3199025/julie-i-usa?claim=qt53vw6teaa»>Follow my blog with Bloglovin</a>

5 thoughts on “Gilbert, Arizona!

  1. jeg kommenterer her også, i tilfelle du ikke så kommentaren tilbake på min blogg! 🙂

    først og fremst: IKKE STRESS! jeg reiste med belo USA og kunne ikke vært mer fornøyd! anbefaler de på det varmeste 🙂 både de og Explore America arrangerer turer som jeg vet om. de har turer gjennom hele året, IKKE kun når det er spring break. jeg reiste feks 18-25 februar, og det var ikke spring break. jeg vet at belo hadde cirka 5-7 hawaii turer å velge mellom, så du trenger ikke velge den når du har spring break! du trenger heller ikke tenke på å bestille osv enda, tror ikke engang de har lagt ut turer for neste år. MEN husk å vær tidlig ute og pass på når de legger ut turer når du er i USA, det blir fort fullt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s